Gratis voiceover l vraag je gratis voice-over opdracht aan l Rene Visschers
08 mei 2020 

Gratis voiceover l vraag je gratis voice-over opdracht aan l Rene Visschers

Gratis voiceover van stemacteur en voice-over Rene VisschersGratis voiceover? Ja, het kan!

 “Put your money where your mouth is Rene” Oké, daar gaan we! 

Een GRATIS Voiceover van Rene Visschers. Ja, je leest het goed. Voiceover en stemacteur Rene Visschers is altijd blij om een ​​gratis voice-over te leveren voor NIEUWE klanten en prospects die SERIEUS zijn over het gebruik van zijn voice-overs in de nabije toekomst.

Gebruik het onderstaande formulier om een ​​gratis voiceover van maximaal 30 seconden aan te vragen bij stemtalent Rene Visschers.

DISCLAIMER: Het gebruik van deze inhoud omvat GEEN regionale of nationale commercials, Syndicated Cartoons, Retail Video Games of E-learning. Daarnaast, als je de inhoud binnen de genoemde media wilt gebruiken, moet u Rene Visschers compenseren. Vraag in dat geval een vrijblijvende offerte aan. Dat kan eveneens via het formulier op deze website. Neem contact op met Rene voor meer details als dit op jou van toepassing is.

Vul het onderstaande formulier in en houd er rekening mee dat alle informatie vereist is voor je gratis voice-over. Als er een probleem is met de informatie, of als we meer informatie nodig hebben over het uiteindelijke gebruik, neemt Rene binnen 24 uur contact met je op via e-mail of telefoon. Twijfel dus niet. Heb je desondanks nog vragen, dan verneemt Rene dat graag.

Deze GRATIS voice-over service omvat 1 gratis voice-over van maximaal 30 seconden, zoals een vertelling, telefoonbericht, karakterstem of jingle. Er wordt slechts 1 genre-verzoek aangeboden en er worden GEEN recut-verzoeken aangenomen na levering.

Geef ook aan waarvoor de opname wordt gebruikt en vermeld de gewenste stemstijl, karakter, tempo etc. Op die manier kan Rene zorgen dat je altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Dien nu een gratis Voice Over-verzoek in! Twijfel of je gebruik kunt maken van dit aanbod? Vul het formulier in en Rene neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Voiceover Rene Visschers wordt vertegenwoordigd door Flex Media Factory.

Reactie plaatsen