Zoekt u een stemacteur?

Beluister de Voiceover Demo 2021 en overtuig uzelf

International visitors, please visit my international website , thank you.

Veelzijdige stemacteur

Zoekt u een stemacteur? Rene Visschers is een ervaren Nederlandse stemacteur. Hij spreekt dagelijks uiteenlopende teksten in vanuit zijn eigen studio. Deze allround stemacteur is ook te boeken voor inspreekwerk in externe studio’s.


Stemacteur met een brede ervaring als presentator, acteur en coach

Rene is, vanuit zijn achtergrond als acteur, presentator en coach, in staat om het beste uit zijn stem te halen. Tevens is hij met zijn veelzijdige stem breed inzetbaar.

Nederlandse voiceovertalent

Demo's 

Voiceover boeken

Tevreden klanten

     

              

Goed regisseerbare stemacteur

Rene Visschers geeft professioneel invulling aan uw opdracht. Kortom: de tekst wordt ingesproken voor de doelgroep. Bovendien is Rene goed regisseerbaar. Daarmee wordt het resultaat behaalt dat de klant wenst.

Een stemacteur is een ander woord voor voiceover. Het is vooral een stem die iets aankondigt of vertelt. Bijvoorbeeld een stem die commentaar geeft op een tv-programma. Dit zonder in beeld te komen. Hetzelfde is het geval in een webvideo, bedrijfsfilm, uitlegvideo of animatievideo. Voice-overs zijn ook te horen in radio- en tv-commercials, promo’s en aankondigingen op evenementen. Maar ook in jingles op de radio, telefoonsystemen zoals voicemail, telefoonmenu en IVR. IVR is de veel gebruikte afkorting voor Interactive Voice Response.

Het is pure liefde. Mijn voice-over studio en ik.

Elke dag werk ik met een glimlach. Stemacteren zit in mijn bloed.

Het begon allemaal toen ik voor het eerst een radiostudio bezocht in de jaren 90, toen ik bij een vriend ging kijken die werkte voor een regionaal radiostation. Dat is waar de liefde voor radio en de liefde voor het opnemen en gebruiken van mijn stem echt begon.


Tegenwoordig heb ik mijn eigen high-end studio waar ik allerlei verhalen vertel, groot en klein. De studio, maar meer nog het werk dat ik doe, maakt me elke dag weer gelukkig.


Inspreken

Rene Visschers is te boeken voor het inspreken van o.a.:

  • Commercials
  • Luisterboeken
  • Infographics
  • Apps
  • E-learning
  • Subteksten van (bedrijfs)films
  • Voice over bij documentaires
  • Nasynchronisatie
  • Audiotours
Stemdemo 2020


Corporate narration

VoicetracksJingles Demo's