Jingles laten maken? Ik help je graag!
28 januari 2022 

Jingles laten maken? Ik help je graag!

Jingles laten maken? Ik help je graag!

jingles laten maken, gesproken jingles, gezongen jingles, jingle productie, jingle maken, radiojingle, radiojingles, programmajingles, programma jingleAls allround voiceover spreek ik dagelijks e-learningvideo's in. Ook doe ik radio- en tv-commercials, verzorg ik de stemmen voor bedrijfs- en instructiefilms en mobiele apps. Daarnaast lever ik regelmatig karakterstemmen. Bijvoorbeeld voor tekenfilms of animaties.Ik gebruik daarbij zowel mijn eigen stem, maar ook een of meer stemmen van het grote stemmenbestand van mijn bedrijf. Maar het meeste plezier haal ik uit het inspreken van jingles. Dus wil jij jingles laten maken? Dan help ik je daar graag bij. Als stem, als producent of allebei. Ik werk voor de productie van jinglepakketten veel samen met mijn collega Jens. Hij is de expert als het gaat om gezongen jinglepakketten. We leveren die via mijn full-service productiebedrijf, Flex Media Factory. We leveren naast jingles ook commercials, stemmen, podcastproducties en RetailRadio.

Om je boodschap zo goed mogelijk over te brengen, gaan we samen op zoek naar een geschikte stem, passend bij je wensen en budget. Flex Media Factory beschikt over eigen professionele geluidsstudio's in Haarlem en Utrecht. De lijnen zijn kort, en daardoor kan elke productie van begin tot eind professioneel en betaalbaar blijven.

Samen met Jens heb ik de afgelopen jaren verschillende gesproken en gezongen jingles gemaakt voor bedrijven, drive in shows, lokale radio, streekomroepen, regionale radiozenders en nationale radiostations. Ook hebben verschillende internetradiozender en piratenstations hun jingles laten maken door ons.

Wil je weten hoe we zo'n productie opbouwen? Jens heeft een video gemaakt van hoe dit werkt:

Zoek je een partner voor je volgende jingle productie? Neem contact met me op en we komen er samen altijd uit. Wil je nu al meer weten over jingles? Bekijk onze jinglepagina. Oh, en vergeet vooral ook niet de blogberichten te lezen. 

Volg Flex Media Factory ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Reactie plaatsen