Waarom Rene de Nederlandse voice-over 

is voor je volgende project

Rene Visschers is een professionele Nederlandse voice-over. Hij is dagelijks te horen op tv, radio en internet. Wilt u dat uw tekst door veel mensen wordt opgepikt? Wilt u dat uw verkopen stijgen? Bent u op zoek naar een Nederlandse voice-over die uw product echt kan laten opvallen?

Met zijn warme, flexibele en overtuigende stem kan hij urgentie en sprankeling toevoegen aan elk bericht. Of dat nu een radiocampagne, tv-promo, een audiotour, e-learning, een telefoonsysteem, een app, website, bedrijfsvideo, uw voicemail of zelfs voor animaties en tekenfilms is.

Snelle bezorging

Rene levert normaal binnen 24 uur. Meestal met ‘same day delivery’.

Als gevolg hiervan hebt u uw voice-over snel en gemakkelijk in huis.


Meteen boeken?

Dit mannelijke voice over talent is flexibel en professioneel. Met andere woorden, hij is snel en gemakkelijk te boeken. Daarnaast krijgt u altijd 100% tevredenheidsgarantie.


Andere talen

Rene spreekt dagelijks Nederlandse stemopdrachten in. Daarnaast spreekt René ook regelmatig Engelse, Vlaamse en Duitse teksten in, met een Nederlands accent. Voorts kan hij met ruim 25 jaar ervaring zijn markt consistent houden. Rene is in staat een breed publiek te bedienen. Bovenal gaat hij door totdat u helemaal tevreden bent. Rene levert 100% tevredenheidsgarantie.

Opnemen kan wereldwijd

Rene neemt dagelijks op vanuit zijn thuisstudio. Daarnaast kan hij naar een studio naar keuze komen. Bijvoorbeeld wanneer u de productie elders wilt laten opnemen. Hij heeft een toegewijde werkethiek, een breed bereik en uitgebreide ervaring. Verder is hij veelzijdig en heeft een oprechte liefde voor verbale communicatie. Daarom is Rene de perfecte keuze. Van de ultra natuurlijke ‘man in de straat’ tot ‘hard selling en alles ertussenin.

Klanten

Klanten zijn onder andere Heineken, Philips, Oral B, Mattel, Esso, Total, FitBit, Lilly, Holland Casino, Epson, KPMG en Media Markt. Bovendien spreekt hij ook voor verschillende nationale bedrijven ‘message-on-hold’ (IVR) telefoonteksten in.

Dé voice-over voor uw volgende project

Rene is snel, zelfverzekerd en ronduit vriendelijk. Hij maakt snel en gemakkelijk contact met uw doelgroep. Of u nu met hem in de studio werkt of op afstand. U zult onmiddellijk zijn stemvaardigheden waarderen. Voorts zult u de natuurlijke verbinding ervaren die hij moeiteloos met u zal maken.


Beluister de Voiceover Demo 2020 en overtuig uzelf

Met Rene als uw Nederlandse voice-over talent richt uw boodschap zich op de juiste doelgroep.

Heeft u nog vragen? Neem in dat geval gerust contact op.

Nederlandse voiceoverstem Rene Visschers wordt vertegenwoordigd door Flex Media Factory.