Stemacteur nodig? Rene is professioneel en allround
13 maart 2019 

Stemacteur nodig? Rene is professioneel en allround

Nederlandse stemacteur Rene Visschers. Professioneel en allround. Mannelijke voice-over. Veelzijdige stemacteur

Zoekt u een stemacteur? Rene Visschers is een ervaren Nederlandse stemacteur. Hij spreekt dagelijks uiteenlopende teksten in vanuit zijn eigen studio. Deze allround spreekstem is ook te boeken voor inspreekwerk in externe studio’s.

Stemacteur met een brede ervaring als presentator, acteur en coach

Rene is, vanuit zijn achtergrond als acteur, presentator en coach, in staat om het beste uit zijn stem te halen. Tevens is hij met zijn veelzijdige stem breed inzetbaar.

Goed regisseerbare stemacteur

Rene Visschers geeft professioneel invulling aan uw opdracht. Kortom: de tekst wordt ingesproken voor de doelgroep. Bovendien is Rene goed regisseerbaar. Daarmee wordt het resultaat behaalt dat de klant wenst.

Een stemacteur is een ander woord voor voiceover. Het is vooral een stem die iets aankondigt of vertelt. Bijvoorbeeld een stem die commentaar geeft op een tv-programma. Dit zonder in beeld te komen. Hetzelfde is het geval in een webvideo, bedrijfsfilm, uitlegvideo of animatievideo. Voice-overs zijn ook te horen in radio- en tv-commercials, promo’s en aankondigingen op evenementen. Maar ook in jingles op de radio, telefoonsystemen zoals voicemail, telefoonmenu en IVR. IVR is de veel gebruikte afkorting voor Interactive Voice Response.

Inspreken

Rene Visschers is te boeken voor het inspreken van o.a.:

  • Commercials
  • Luisterboeken
  • Infographics
  • Apps
  • E-learning
  • Subteksten van (bedrijfs)films
  • Voice over bij documentaires
  • Nasynchronisatie
  • Audiotours

Tarieven

Is Rene duur? Absoluut niet. Hoewel er altijd goedkopere stemacteurs zijn. Belangrijk is dat u 100% tevredenheidsgarantie hebt. Rene werkt vanuit zijn eigen professionele high-end audiostudio. Dat bespaart kosten. Wilt u Rene echter liever in een studio van uw keuze? Ook dat kan. Of het nu een studio in Nederland of in een ander land betreft.

Neem voor meer informatie contact op

Naast stem is Rene ook actief als coach voor stemtalenten. Verder is hij beschikbaar voor workshops aan bedrijven en particulieren. Wilt u meer informatie over zijn werk? Of wilt u Rene boeken voor stemmenwerk? Neem dan contact op.

Stemacteur Rene Visschers wordt vertegenwoordigd door Flex Media Factory.

Reactie plaatsen